Audi TTS HG Motorsport
 
De nieuwe Audi TTS is uitgerust met een viercilinder turbo onder de motorkap. Deze tweeliter turbo is goed voor 310PK en 380Nm op de wielen. Door de vierwielaandrijving sprint deze auto in 4,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Voor HG Motorsport waren deze cijfers niet voldoende. Vandaar hebben zij een hardware pakket ontwikkeld om de PK's en het vermogen wat omhoog te schroeven.
 
Dit hardware pakket omvat onder andere een compleet 3,5'' uitlaatsysteem vanaf de turbo. Er is een 3,5'' Bull-X Downpipe ontwikkeld met een 200-cels racekatalysator. Vanaf de downpipe is de uitlaat voorzien van twee schakelbare uitlaatkleppen en Carbon uitlaatsierstukken . Ook heeft HG Motorsport een HF-Series dubbel-DIN Intercooler ontwikkeld voor de Audi TTS, waarmee de turbolucht een stuk koeler wordt en er minder drukverlies optreed dan met een OEM intercooler. Om een optimale aanzuiging van lucht te verkrijgen is er een HFI Carbon air intake ontwikkeld. Deze intake zorgt voor een directere aanzuiging van koude lucht en een mooier geluid. Ook zonder aanpassingen van de ECU wordt al een leuk resultaat behaalt. Zo is er met de 2.0 TFSI 336PK behaalt en 427Nm.
 
Bull-X Uitlaat Audi TTS 
 
Ook op optisch vlak heeft HG Motorsport de handen uit de mouwen gestoken. Zo is de gloednieuwe Audi TTS voorzien van een opvallende wrap en driedelige Schmidt FS-Line velgen. Deze velgen zijn maar liefst 9,5J en 20''. Om deze velgen is een set Hankook S1 EVO banden getrokken van 245/30/R20. Voor de verlaging is een KW variant 2 schroefset gemonteerd. Wanneer KW de variant 3 heeft ontwikkeld zal deze gemonteerd worden op de Audi TTS. 
 
PS. Wist je al dat wij importeur en distributeur voor Nederland zijn van alle merken van HG Motorsport? 
 
 
HFI Air intake Audi TTS
 
Schmidt EVO velgen
 
Audi TTS HG Motorsport
 
Audi TTS HG Motorsport
 
HFI luchtinlaat Audi TTS
 
Bull-X carbon uitlaat Audi TTS