24TUNED - Jouw Premium Tuningwebshop

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ook dit jaar bezoeken wij GR8 ICS in Kortrijk

maandag 4 juli 2016 17:03:38 Europe/Berlin

Het is bijna zover, nog maar enkele dagen en hét jaarlijkse evenement dat je absoluut niet mag missen zal plaatsvinden! En wij zijn erbij. Het tuningmagazine GR8 streetperformance introduceert dit jaar de nieuwe naam voor hun evenement, namelijk GR8 International Carshow. Voorheen was GR8 I.C.S. ook wel bekend als de VAG United Indoorshow. Dit jaar heeft de organisatie het wat breder genomen. De Xpo van Kortrijk wordt dit jaar niet alleen met auto's uit de Volkswagen-Audigroep gevuld, maar ook met andere merken. Zo zijn er tal van tuningauto's oldtimers, dreamcars en zelfs hypercars te vinden. De beurs vindt plaats op 9 en 10 juli in de hallen van de Xpo van Kortrijk. Mocht je meer informatie over de beurs wensen, dan kun je naar de webiste van het evenement gaan door hier te klikken.    

 

Dit jaar is de tweede keer dat wij deelnemen aan deze geweldige beurs. Kom ons gerust eens bezoeken op onze stand en bekijk onze producten. Wij geven je graag uitleg en een drankje staat altijd voor je klaar.

 

Welke producten kun je op onze stand verwachten?

 

 • > Intercoolers en koelsystemen
 • > Carbon air intakes
 • > Bull-X Uitlaatsystemen
 • > Carbon-Keramische remsystemen voor onder andere Lamborghini, Ferrari, Audi, Porsche en diverse andere exlusieve automerken
 • > Siliconen Slangen
 • > Big Brake Kits
 • > Schroefsets en ophangingen
 • > Turbo-optimalisatie onderdelen
 • > Performance parts
 • > Carbon, carbon en nog eens carbon
 • > Uitlaatsierstukken
 • > en nog veel meer premium tuningonderdelen ...
 
Ook lanceren wij op deze beurs onze nieuwste rem-upgrade kit voor de Nissan GTR (R35). Hiervoor presenteren wij een rem-upgrade om de GTR om te bouwen naar carbon-keramische remmen. 
 

Mocht je interesse in een product hebben en het op de beurs graag bezichtigen? Stuur ons dan een e-mail en wij zullen er zorg voor dragen, dat je het product op de beurs kunt bezichtigen.

 

Een kleine impressie van wat je kunt verwachten kun je hieronder zien:

 

Meet & greet Miss Lena Heart at www.gr8-ics.com

Posted by Gr8-Ics on Thursday, May 5, 2016
,

We mogen met zekerheid zeggen dat deze Nissan GTR uit de Duitse stal van Prior Design aanwezig zal zijn.Toch alweer een Belgische première.www.gr8-ics.com

Posted by Gr8-Ics on Thursday, April 14, 2016

The beast will be there

Posted by Jean-Marie De Roover on Sunday, January 24, 2016
 

Creatief met Banden

maandag 18 april 2016 16:29:10 Europe/Berlin

Heb jij nog een paar setjes gebruikte banden ergens liggen? Laat je inspireren door deze afbeeldingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Labels:

Geplaatst in Autonieuws door Sander Roex

Audi RS3 8V hardware ontwikkelingen

donderdag 7 april 2016 06:04:00 Europe/Berlin

Audi RS3 8V hardware ontwikkeling

 

Het nieuwe model van de Audi RS3 8V is nog maar net verkrijgbaar bij de dealer, en HG Motorsport heeft al een heel performancepakket aan hardware ontwikkeld. Zo is er onder andere al een volledig EGO-X 3,5" uitlaatsysteem met kleppen en besturing ontwikkeld, maar ook Bull-X pre-cat vervangers en race-katalysatoren. Ook het inlaattraject is onderhanden genomen. Dit is gedaan door een high-flow aluminium inlaattraject en intercooler van HF-Series. 

 

Uitlaatsysteem

Het uitlaatysteem is een waar kunstwerk om naar te kijken, maar ook een puur genot voor je oren. Het EGO-X uitlaatsysteem van Bull-X is vervaardigd uit hoogwaardig T304 RVS en kent een diameter van 3,5 inch. Het uitlaatsysteem is voorzien van kleppen welke via een Canbus-controler of afstandsbediening aangestuurd kunnen worden. De canbus-controler van Bull-X wordt ook wel het X-tronic systeem genoemd. Dit systeem maakt het mogelijk om de kleppen aan te sturen middels de CAN-bus. Door de grotere diameter kunnen uitlaatgassen sneller afgevoerd worden, wat resulteert in een lagere tegendruk voor de turbo. Niet alleen het geluid gaat erop vooruit, maar ook het vermogen en het op toeren komen van de turbo wordt bevorderd.

 

EGO-X uitlaatsysteem Audi RS3 8V

 

Downpipe/katvervangers

Na de turbo komt bij de RS3 de pre-kat. Dit is de eerste katalysator in het uitlaatsysteem. Na deze pre-cat volgen bij het originele uitlaatsysteem nog eens 2 katalysators. De pre-cat zorgt voor een tegendruk bij de turbo, welke zorgt dat de turbo langzamer op toeren kan komen. Bij de Bull-X pre-kat eliminator vervang je de originele downpipe door een downpipe zonder katalysator. Hierdoor kan de turbo sneller op toeren komen en kunnen de uitlaatgassen sneller afgevoerd worden. Hierdoor is een toename in vermogen waar te nemen. Na de pre-kat volgt de rest van het downpipetraject. De hoofdkatalysatoren kunnen geleverd worden als kat.vervangers of met race-katalysatoren. Met katalysatoren zal de auto voldoen aan de emissiewaarden voor de autokeuring.  Het systeem zonder katalysatoren is niet geschikt voor de autokeuring. De race-katalysatoren zijn van een dusdanige kwaliteit, dat deze nauwelijks weerstand geven voor de uitlaatgassen. De weerstand van de katalysatoren bedraagt +- 4%.

Zoals op de afbeelding is te zien is het downpipetraject voor de RS3 volledig ontwikkeld en geoptimaliseerd voor een optimale doorstroming (flow) en afvoer van de uitlaatgassen.

 

Pre-cat Bull-X Audi RS3

 

Inlaat

Een ander belangrijk aspect om meer vermogen te krijgen is het inlaattraject. Dit is dan ook onder handen genomen middels een High-flow inlaattraject van HF-Series. Dit inlaattraject is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium en wordt verbonden met de luchtmassameter van de RS3. Dit inlaattraject wordt aangesloten middels hoogwaardige Siliconen koppelstukken van SF-Hoses. Met dit geoptimaliseerde inlaattraject wordt een mooier aanzuiggeluid verkregen met de 2.5 TFSI motor van deze Audi. Ook zal de gasrespons toenemen. De inlaatbuis heeft een diameter van 89mm.

 

Inlaattraject Audi RS3 8V

 

Intercooler

Ook de intercooler is flink onder handen genomen. Zo is een volledig nieuwe intercooler van HF-Series ontwikkeld met gegoten kasten en een kwalitatieve koelkern. Er zijn diverse koelkernen getest, maar tijdens ontwikkelen is de beste koelkern uitgekozen. Deze koelkern zorgt voor een zo laag mogelijk drukverlies en een zo goed mogelijke koeling. Doordat de intercooler gegoten kasten heeft, is een optimale doorstroming van de turbolucht gegarandeerd. De kwalitatieve koelkern van HF-Series koelt de inlaatlucht maximaal, waardoor het maximale met deze intercooler bereikt kan worden. Alle intercoolers van HF-Series worden op een dusdanige manier vervaardigd, dat monteren zeer eenvoudig blijft. Er hoeven geen aanpassingen gedaan te worden om deze grotere intercooler te monteren.

HF Series intercooler Audi RS3 8V

 

Als exclusief importeur van HG Motorsport kunnen wij deze hardware updates binnekort in onze shop(s) aanbieden. Mocht je interesse of vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier. Pre-orders zijn mogelijk (ook via e-mail.  

PS. houd voor alle Bull-X uitlaten de website van Bull-X Nederland in de gaten: www.Bull-X-uitlaten.nl

 

Video: RS3 8V EGO-X uitlaatsysteem van Bull-X

Geplaatst in Productfuncties door Sander Roex

Wij gaan verbouwen

zondag 20 december 2015 12:48:28 Europe/Berlin

Verbouwen magazijn

 

Door de enorme groei gedurende dit jaar, zijn wij genoodzaakt om ons magazijn te verbouwen. Er worden diverse technische verbeteringen doorgevoerd, om de orderafhandeling nog sneller te maken. Ook is er geinvesteerd in een Pick en Pack systeem, waardoor het picken van orders nog sneller zal verlopen, met minder fouten. Op deze manier krijg je snel en op tijd het juiste pakket.

Door deze verbouwing zijn wij helaas genoodzaakt te sluiten van 20 december 2015 tot en met 5 januari 2016. Alle orders worden vanaf 5 januari met ons nieuwe systeem afgehandeld. Alle orders die binnen dit tijdsbestek zijn geplaatst worden dus pas vanaf 5 januari afgehandeld. 

Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar vanaf 2016 wordt shoppen bij 24TUNED nog eenvoudiger en sneller.

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling.

Geplaatst in Autonieuws door Sander Roex

GEZOCHT: Lamborghini eigenaren

vrijdag 16 oktober 2015 18:08:22 Europe/Berlin

24TUNED is in samenwerking met SICOM op zoek naar eigenaren van een Lamborghini Gallardo of een Murcielago. Wij zijn op zoek naar deze eigenaren om een nieuwe set carbon-keramische remmen te ontwikkelen. In het bezit van een van de bovengenoemde Lamborghini's, of ken je iemand die in het bezit is van een dergelijke bolide? Neem dan contact met ons op via contact@24tuned.nl voor verdere details en voorwaarden.

 

Waarom carbon-keramische remmen?


 • > Lage dichtheid, dus licht in gewicht (1,6 g/ccm)
 • > Excellente temperatuursbestendigheid (tot wel 1400 °C)
 • > Hoge slijtvastheid (<30mm³/MJ)
 • > Hoge mechanische sterkte en oppervlaktehardheid ( 11.000 - 14.000 HV)
 • > Superieure vormvastheid

 

24TUNED is leverancier van diverse carbon-keramische remsets. Denk hierbij aan remsets voor Ferrari, Porsche, Audi, BMW en Nissan GTR. In de toekomst gaan wij ook remsets aanbieden voor Bentley, AMG, Lamborghini, enz.

 

Voor een impressie van eerder ontwikkelde remsets kun je onderstaande afbeeldingen raadplegen.

 

SICOM carbon-keramiche remmen ontwikkeling

 

SICOM carbon-keramiche remmen ontwikkeling

 

SICOM carbon-keramiche remmen ontwikkeling

 

Geplaatst in Autonieuws door Sander Roex

Gestolen Audi RS6 DTM (ex Jon Olsson) uitgebrand teruggevonden

donderdag 15 oktober 2015 10:50:59 Europe/Berlin

Gisteravond was de Audi RS6 DTM met 1000PK op een brute manier gestolen. Zojuist meldt de Politie dat deze gestolen auto uitgebrand is teruggevonden. De exacte locatie wordt niet bekend gemaakt omwille van het onderzoek. Wel is de politie op zoek naar getuigen.

 

Voor meer informatie klik je hier

 

Geplaatst in Autonieuws door Sander Roex

Audi RS6 DTM (ex Jon Olsson) GESTOLEN

woensdag 14 oktober 2015 23:55:27 Europe/Berlin

Een paar uur geleden werden wij getipt met het treurige nieuws dat de welbekende Audi RS6 DTM op een brute wijze gestolen is. De auto was voorheen van Jon Olsson en werd recentelijk verkocht, waardoor deze in Nederland terecht is gekomen. De auto is door middel van een gewapende overval gestolen in Amsterdam.

 

Houd jullie ogen open en licht de politie in als je deze auto ziet. Hij is gestolen met groene 'dealerplaten' met het kenteken 11-FH-07 De auto is voor het laatst gezien in de Zeeburgtunnel in de richting Zaandam. Deze auto is zo opvallend, dat je deze haast niet kunt missen. Hij valt niet alleen optisch op, maar ook qua volume.

 

Zodra meer informatie beschikbaar is, houden wij je op de hoogte.

 

Melding Overval Amsterdam

 

Geplaatst in Autonieuws door Sander Roex

Bezoek ons tijdens SpaItalia 2015

donderdag 24 september 2015 15:57:51 Europe/Berlin

SpaItalia 2015

Dit jaar is alweer de 13e editie van SpaItalia op het wonderschone circuit van Spa-Francorchamps. Dit jaar zal 24TUNED voor de eerste keer dit prachtige evenement bezoeken als exposant. Op dit evenement tonen wij onze laatste nieuwe performance parts voor de Italiaanse bolides. Wij zullen onder andere onze nieuwste technologie zien, namelijk het refurbishen van carbon-keramische remmen. Meer verklappen wij nog niet. Ben je toch al nieuwsgierig? Bezoek ons dan op 26 en 27 september op SpaItalia. Wij staan je graag te woord en helpen jouw droom te realiseren. 

Ook voor auto's uit het exclusieve segment hebben wij een reeks nieuwe producten geselecteerd, welke wij al te graag tentoonstellen aan jullie. Kijk voor enkele sneak previews op onze Facebookpagina of op Instagram.

Bekijk voor een impressie onderstaande video:

 

Bijzondere manier van auto verkopen

donderdag 27 augustus 2015 10:41:00 Europe/Berlin

Deze verkoper probeert zijn auto op een wel hele ''sexy'' manier te verkopen. Deze Opel Vectra 1.8i 16V wordt op Autoscout24 aangeboden en trekt menige bezoekers naar de website. Helaas of gelukkig, het is maar hoe je het bekijkt, wordt het model niet met de auto mee verkocht. De verkoper geeft wel aan dat de piratenvlag in overleg wel erbij geleverd kan worden. Als redactie hopen wij wel voor de koper dat de versnellingspook nog schoon is. Op de stoelen heeft hij gelukkig stoelhoezen gebruikt. Heb jij nog een andere lachwekkende auto-advertentie gevonden op het internet? Laat het ons weten, of plaats hem in de comments.

 

Sexy manier van auto verkopen

Sexy manier van auto verkopen

Sexy manier van auto verkopen

Sexy manier van auto verkopen

Geplaatst in Autonieuws door Sander Roex

VAG United Indoorshow Kortrijk

donderdag 18 juni 2015 15:32:02 Europe/Berlin

Nog enkele weekjes en het is weer zover. De tweede editie van VAG Unitde Indoorshow zal weer plaatsvinden. Een beurs met de mooiste auto's uit de VAG-scene, tuning shops, een miss exclusive verkiezing en nog veel meer. De eerste editie heeft vorig jaar plaatgevonden en was met de primeur een regelrecht succes.  Dit unieke evenement is voorgekomen uit een echte passie voor auto's. De organisator Dries Dumolain heeft met de VAG United Indoorshow een hoogwaardige en internationale beurs weten te positioneren. Dit jaar wordt deze beurs nog beter en nog groter. Er zijn maar liefst 6 hallen gevuld in Kortrijk Xpo. Uiteraard zijn wij met een grote stand te vinden in Hal 4, stand 408. Wij nemen onder andere een groot deel van ons assortiment Performance Parts mee, give-aways en nog veel meer. 

Het evenement vind plaats in het weekend van 11 en 12 juli. Voor degene die toch wel een stukje moet rijden, heeft de organisatie een shuttledienst geregeld, welke je van enkele hotels naar de Xpo brengt. Een hotel inclusief shuttledienst kun je eenvoudig via de website van VAG United Indoorshow boeken of door hier te klikken.

 

VAG United Indoorshow

 

Voor meer informatie kun je de website van VAG United Indoorshow raadplegen.

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2